Rezerwacja

Zarezerwuj pobyt w naszym Ośrodku, wypełniając poniższy formularz.
Zadzwoń lub napisz do nas i wyjaśnij wszelkie wątpliwości.
530 800 161 biuro@semiwicie.pl

Polityka prywatności

Polityka prywatności strony www.semiwicie.pl



Dane osobowe
 
Wszystkie dane umieszczone w bazie firmy SEMI Sp. z.o.o. są przechowywane i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione, zgodnie z "ustawą o ochronie danych osobowych".
 
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma SEMI Sp. z.o.o. z siedzibą 44-100 Gliwice ul. Moniuszki 13.
 
Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Klient ma prawo zgłosić zaprzestanie przetwarzania jego danych w celach marketingowych. Firma SEMI Sp. z.o.o. nie sprzedaje i nie przekazuje danych osobowych Klientów innym podmiotom, chyba że obowiązek udostępnienia danych wynika z przepisów prawa nadrzędnego, bądź jest to niezbędne dla dochodzenia roszczeń przez firmę SEMI Sp. z.o.o. w przypadku naruszenia jego praw, dóbr przez Klienta.
 
Dane osobowe mogą być gromadzone przez firmę SEMI Sp. z.o.o. również, gdy jest to niezbędne dla realizacji innego, określonego celu, zgodnego z prawem (rozpatrywanie reklamacji, załatwianie kwestii spornych).
 
Cookies
 
Pliki „cookies” („ciasteczka”) to nieduże pliki, które strony internetowe zapisują na urządzeniach umożliwiających przeglądanie stron www (komputery, laptopy, tablety, smartfony). Pliki te służą zapamiętywaniu przez strony indywidualnych preferencji Użytkowników (np. język strony), umożliwiają również personalizowanie stron internetowych w zakresie wyświetlanych treści oraz dopasowania reklam. Pliki „cookies” pozwalają także tworzyć anonimowe statystyki odwiedzin stron internetowych, mogą jednak być wykorzystywane do śledzenia aktywności Użytkowników w Internecie.
Użytkownik, który nie wyraża zgody na zbieranie powyższych informacji, może wyłączyć obsługę plików „cookies” w swojej przeglądarce internetowej. Wyłączenie obsługi „cookies” nie zablokuje możliwości korzystania ze Strony.
 
Strona internetowa www.semiwicie.pl wykorzystuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) – sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
 
Strona internetowa www.semiwicie.pl wykorzystuje do zbierania plików cookies oprogramowanie Google Analytics. Dane uzyskane w ten sposób są gromadzone i przetwarzane w celach pomiaru ruchu internetowego strony internetowej, tworzenia statystyk, uzyskania informacji o sposobie korzystania ze strony internetowej. W związku z faktem, że Google LLC posiada siedzibę i częściową infrastrukturę w Stanach Zjednoczonych Ameryki, dane mogą być przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy. Google LLC przystąpił do programu Privacy Shield, zatwierdzonego decyzją Komisji Europejskiej, gwarantującego odpowiedni poziom ochrony danych osobowych wymagany przez przepisy europejskie. 
 
 
Aktualizacje Polityki Prywatności
 
Niniejsza Polityka jest stale aktualizowana celem dostosowywana do działalności Administratora. Aktualna wersja obowiązuje od 25 maja 2018 r.

Atrakcje turystyczne

Malownicza plaża, jezioro, a może długi spacer po lesie? Ścieżka rowerowa wzdłuż brzegu morza?
Sprawdź nasze walory.
Lasy z przewagą sosnowych
Lasy z przewagą sosnowych
Lasy z przewagą sosnowych
Aktywny wypoczynek
Aktywny wypoczynek
Aktywny wypoczynek
Naturalne jezioro Kopań
Naturalne jezioro Kopań
Naturalne jezioro Kopań
Wędkarstwo
Wędkarstwo
Wędkarstwo